Termeni și Condiții

1. GENERALITĂȚI

Site-ul www.angajare.specialolympics.ro este deținut și administrat de Fundația Special Olympics din România, denumită în continuare “Fundația”, cu sediul social în Str. Aeroportului, nr. 9, Comuna Cornetu, Jud. Ilfov, cod fiscal nr. 16001665 și număr de înregistrare în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 39/2003.

Navigarea pe site-ul www.angajare.specialolympics.ro echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos de către orice utilizator.

www.angajare.specialolympics.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă.

Pentru navigarea pe site sau pentru utilizarea serviciilor furnizate, Fundația poate solicita utilizatorului să își exprime acordul cu privire la termeni și condiții printr-o acțiune specifică, ce va reprezenta manifestarea consimțământului neechivoc din partea acestuia (e.g. bifarea căsuței specifice „am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile Fundației Special Olympics din România”).

Astfel, utilizatorul:

  • își dă acordul, în mod expres, să respecte toate prevederile din acest set de termeni și condiții, precum și orice alți termeni și condiții specifice aplicabile serviciilor;
  • ia la cunoștință de condițiile de prelucrare a datelor personale conform secțiunii CONFIDENȚIALITATE, parte integrantă din acest set de termeni și condiții.

Fundația Special Olympics din România recomandă utilizatorilor accesarea termenilor și condițiilor la fiecare vizitare a site-ului. Fundația va considera întotdeauna că setul de termeni și condiții a fost citit, înțeles și acceptat de fiecare utilizator, inclusiv în situația în care nu există mecanism dedicat pentru înregistrarea consimțământului neechivoc. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile cuprinse în acest set de termeni și condiții vă rugăm să nu mai accesați site-ul sau serviciile furnizate gratuit de fundație. 

 2. SERVICIILE FUNDAȚIEI SPECIAL OLYMPICS ROMÂNIA

  • programe de pregătire și competiții sportive adaptate persoanelor cu dizabilități intelectuale; 
  • programe pentru promovarea persoanelor adulte cu dizabilități intelectuale pe piața muncii din România.

 3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală și industrială asupra site-ului și a continuțului său, inclusiv, cu titlu de exemplu, imagini, sunet, audio, video, desene, texte, grafică, sigle, pictograme, combinații de culori, structură, butoane, pe lângă software, denumiri comerciale, mărci comerciale, lucrări, ilustrații, fotografii și desene industriale, precum și orice alte simboluri de uz industrial și comercial sunt proprietatea Fundației Special Olympics din România sau a proprietarilor terți respectivi care au autorizat în mod corespunzător includerea lor pe site-ul www.angajare.specialolympics.ro. Reproducerea, distribuirea și comunicarea publică, inclusiv punerea la dispoziție în scopuri comerciale sau necomerciale a unei părți sau a întregului conținut al site-ului, pe orice suport și prin orice mijloace tehnice, sunt strict interzise fără autorizarea Fundației Special Olympics din România. 

Utilizatorii sunt de acord să respecte drepturile de proprietate intelectuală și industrială deținute de Fundatia Special Olympics din România. Utilizatorii pot folosi site-ul și conținutul său pentru uz propriu personal și privat. Orice altă utilizare este interzisă, iar utilizatorii trebuie să obțină acordul prealabil, explicit și în scris de la Fundația Special Olympics din România. Utilizatorii se vor abține de la ștergerea, modificarea, eludarea sau manipularea oricarui dispozitiv de protecție sau sistem de securitate instalat pe site-ul www.angajare.specialolympics.ro.

 4. CREAREA CONTULUI DE UTILIZATOR

Utilizatorii recrutori interesați de proiectul „Angajați, nu asistați” pot accesa paginile site-ului și fără a avea un cont de utilizator.  Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de platforma dedicata proiectului „Angajați, nu asistați” (mai ales cele care privesc date cu caracter personal), utilizatorii recrutori trebuie să își creeze un cont de acces. Pentru crearea contului de acces utilizatorul trebuie să introducă o adresă de e-mail valabilă și o parolă în secțiunea “cont nou”. După completarea datelor utilizatorul va primi prin e-mail un link pentru activarea contului. Finalizarea acțiunii de creare a contului se face prin accesarea link-ului.

5. MODIFICĂRI DE CONȚINUT ȘI SUSPENDAREA ACCESULUI

Fundația Special Olympics din România își rezervă dreptul de a modifica, adauga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului sau platformei dedicate proiectului „Angajați, nu asistați”. De asemenea, Fundația își rezervă dreptul de a restricționa parțial sau total accesul utilizatorilor la site. Astfel, Fundația Special Olympics din România poate, fără notificări sau formalități prealabile, fără să ofere explicații sau informații suplimentare, să procedeze la oricare dintre acțiunile sus-menționate.