Primul Workshop cu angajatori și tineri cu Sindrom Down din Cluj s-a încheiat cu succes

de | apr. 22, 2021

Miercuri 21 aprilie a avut loc online primul Workshop cu angajatori și tineri cu Sindrom Down din Cluj, în cadrul proiectului ”Angajați, NU Asistați!”. Au participat angajatori din rețelele de retail alimentar, de sport și de modă, din domeniul hotelier, consultanță în management și soluții tehnologice și diverse business-uri locale.  Ei au avut ocazia să afle avantajele și provocările angajării unei persoane cu Sindrom Down, să asculte povești de succes din Cluj-Napoca - Raluca Avram și Mihai Arsenie și să cunoască alți tineri interesați de o experiență de muncă.

La workshop au participat 15 persoane din partea a 11 angajatori, câțiva dintre aceștia fiind Hotel DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Hervis Sports & Fashion SRL, SC CARREFOUR ROMÂNIA SA, Accenture, Inditex, Kaufland România și SC. OTEN SRL, o benzinărie, un salon de coafură, un mic business Food Truck, o firmă de echipamente pentru clăpari. În proiect participă 15 tineri cu SD din județul Cluj.

Workshopul cu angajatori din Cluj a fost primul dintr-o serie de 12 ce se vor desfășura anul acesta, în orașele parte a acestui proiect.

*Fundația Special Olympics din România implementează proiectul "Angajați, NU Asistați!", printr-o finanțare de la ING Tech Romania, în cadrul inițiativei #ShiftVieți. Proiectul își propune să crească șansele de angajare ale persoanelor cu #SindromDown, de pe teritoriul României.

#AngajareSindromDown #AngajatiNuAsistati #SpecialOlympicsRomania #HaiBRAVII #downsyndrome #inclusionworks

Redimensionare fonturi
Contrast